• Park 20|20

  Met de ontwikkeling van Park 20|20 in de Haarlemmermeer op Beukenhorst Zuid wordt het eerste duurzame, full service Cradle to Cradle kantorenpark van Nederland gerealiseerd ontworpen door William McDonough, bedenker van het Cradle to Cradle principe. Een uitstekende locatie aan de A4 met prima openbaar vervoersmogelijkheden. Het voorlopige plan voorziet in ca. 89.000 m2 kantoor, 1.400 parkeerplaatsen, 18.000 m2 hotel met conferentiecentrum en 3.700 m2 facilitaire voorzieningen zoals een supermarkt, sport faciliteiten, health center, kinderdagverblijf en diverse restaurants. Het park heeft een eigen parkmanagement organisatie die ter plekke een optimale service en kwaliteit van de facilitaire diensten garandeert. Het design en de uitvoering van het plan zijn volledig gestoeld op de Cradle to Cradle principes waarbij duurzaamheid key is.

  Locatie : Haarlemmermeer (Beukenhorst-Zuid)
  Functie : Gebiedsontwikkeling
  Oppervlakte: 114.000 M2
  Oplevering: Q4 2017

 • Heerema

  In Leiden wordt het voormalige hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors (HMC) aan de Vondellaan 47 herontwikkeld door Delta en VolkerWessels. Het pand, dat nu leegstaat, wordt afgebroken en opgebouwd tot het nieuwe duurzame hoofdkantoor voor HMC. De groei van de organisatie was aanleiding om op zoek te gaan naar nieuwe huisvesting. Het nieuwe ontwerp faciliteert de toekomstige groei en biedt de werknemers een werkplek die past in de huidige tijdgeest. Het is een efficiënt ontwerp met integratie van het nieuwe werken en een ingetogen maar bij het concern passende uitstraling. Deze herontwikkeling van de bestaande vastgoedlocatie is een uitermate duurzame oplossing die past bij de filosfie van de betrokken partijen. Het kantoor wordt gebouwd door Wessels Zeist, het basisontwerp is van de hand van OPL Architecten te Utrecht.

  Locatie : Leiden
  Functie : Kantoor
  Oplevering: Q4 2014
  Partners: VolkerWessels

 • Bluewater

  Op Park 20|20 ontwikkelen Delta, VolkerWessels en Reggeborgh, gezamenlijk het nieuwe hoofdkantoor van Bluewater. Het gebouw van ca. 8.000 m2 b.v.o. met mogelijkheden tot verdere uitbreiding,  wordt de nieuwe huisvesting van de ca. 600 medewerkers van Bluewater. Het zeer duurzame gebouw,  waar een gezonde werkomgeving, Het Nieuwe Werken en de interne communicatiemogelijkheden, gefaciliteerd door de open werkvloeren en een ruimtelijk atrium, belangrijke aspecten zijn, sluit goed aan bij de behoeften van deze projectorganisatie waar werken in teams belangrijk is. Het complete plaatje waarbij een kantooromgeving gecombineerd wordt met een breed aanbod van verschillende faciliteiten was voor de klant belangrijk om te kiezen voor Park 20|20. Het kantoor wordt gebouwd door IBB Kondor. Het basisontwerp is van de hand van het Amerikaanse architectenburo William McDonough + Partners, bijgestaan door N3O uit Den Haag.

  Locatie : Hoofddorp
  Functie : Kantoor
  Oppervlakte: 8.000 m2
  Oplevering: Q4 2014
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep

 • Fokker Logistics Park

  De herontwikkeling van het terrein van de voormalige vliegtuigfabriek van Fokker Aircraft, gelegen naast de luchthaven Schiphol, is een enorme uitdaging. Het masterplan uitgewerkt door Shyam Khandekar kenmerkt zich door een optimale combinatie van verschillende bedrijfsfuncties en een hoogwaardig pakket van dienstverlening en beveiliging. Representatieve kantoren op verschillende eilanden langs de Fokkerweg, daarachter hoogwaardige kantoren aan de parklane en een groene parkway als natuurlijke scheiding voor de daarachter gelegen hoogwaardige bedrijfsruimten. Fokker Logistics Park wordt uitgevoerd in een joint venture met VolkerWessels en Reggeborgh Groep en Prologis.

  Locatie : Schiphol - Oude Meer
  Functie : Gebiedsontwikkeling
  Oppervlakte: 238.500 m2
  Oplevering: Q2 2013
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep, Prologis

 • Fifpro

  FIFPro, de Federation Internationale des Footballeurs Professionnels, verwisselt op 12 12 2012 haar huidige huisvesting voor een eigen kantoor op Park 20|20.
  Het zijn met name de ligging en de uitstraling van Park 20|20 die FIFPro enthousiast hebben gemaakt. De bijzondere uitstraling van het ontwerp is op maat voor FIFPro gerealiseerd.De nieuwe locatie van FIFPro en VVCS biedt ruimte aan 25 medewerkers. Daarnaast biedt het park faciliteiten om gasten te ontvangen. Het auditorium is een unieke plaats voor persconferenties, seminars en congressen.

   

  Locatie : Hoofddorp
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 2.300 m2
  Oplevering: Q1 2013
  Partners: Volker Wessels, Reggeborgh Groep

 • FOKKER 15

  FOKKER 15, de eerste middelgrote logistieke units op Fokker Logistics Park. Deze flexibel indeelbare, multifunctionele logistieke bedrijfsruimten, variërend van 1.200 m2 tot ca. 3.000 m2 worden nu gerealiseerd en vormen een strategische aanvulling op de grootschalige ontwikkelingen van 3.000 – 35.000 m2 op het park. FOKKER 15 bestaat uit 2 units, logistieke bedrijfsruimte en kantoor, die los of gezamenlijk gehuurd kunnen worden met eigen parkeerplaatsen. Naar verwachting worden de eerste units begin 2013 opgeleverd. 


  Locatie : Oude Meer - Schiphol
  Functie : Logistiek
  Oplevering: Q1 2013
  Partners: Volker Wessels, Reggeborgh Groep

 • Cinema Paradiso

  Deze moderne ontwikkeling in het centrum van Hoofddorp sluit volledig aan op de visie van de gemeente om meer levendigheid aan het stadshart toe te voegen. In totaal worden er 126 appartementen, voornaamste doelgroep starters, een bioscoop en horeca gerealiseerd. De exploitant/eigenaar van de bioscoop en horeca is de Nieuwenhuizen Groep. De oplevering van de bioscoop staat gepland voor eind 2011.

  Locatie : Hoofddorp
  Functie : Wonen, bioscoop, horeca
  Oppervlakte: 15.500m2
  Oplevering: Q2 2012

 • Haus Christo

  Haus Christo aan de Märkische Promenade 1a in Blankenfelde (Berlijn) wordt een senioren c.q. verzorgingshuis betaande uit 94 verzorgingsappartementen en 8 aanleunwoningen op de begane grond. Het huis is gesitueerd rondom een aantrekkelijke binnentuin. Deze binnenstedelijke ontwikkeling voor een groeidende doelgroep, de ouderen, kon mede van start gaan vanwege een nauwe samenwerking tussen diverse partijen. Wonen in Haus Christo betekent wonen in kleine leefgroepen. Er wordt een veelzijdigheid aan type zorg aangeboden van lichte zorg tot speciale zorg. Daarnaast worden er ook kamers ingericht voor tijdelijke zorg.
  Haus Christo wordt in mediterrane stijl ingericht om de bewoners een echt vakantiegevoel te geven. Meer Informatie www.michaelbethke.com

  Locatie : Blankenfelde (Berlijn)
  Functie : Wonen
  Oppervlakte: 6.400m2
  Oplevering: Q2 2012
  Partners: Kondor Wessels Bouw Berlin

 • Karavelle Quartier

  In Rostock, op het Holzhalbinsel is in twee bouwfasen, het prestigieuze Karavelle Quartier gerealiseerd. Het project bevat komt 5.000 m2 kantoor, een parkeergarage voor 400 plaatsen, een verzorgingshuis en ongeveer 4.500 m2 retail. Daarnaast zijn er 38 hoogwaardige koopappartementen van 60 - 180 m2 en 1.600 m2 retail en restaurants. De architectuur is van de hand van Nattler architecten uit Essen. Het project is op loopafstand van de karakteristieke oude binnenstad. De kombinatie van wonen, werken, winkelen en genieten speelt volledig in op de eisen die gesteld worden aan het werken en wonen van deze tijd. Er is een aantal langjarige huurcontracten afgesloten met o.a. Lidl, Edeka, Rossmann, de RENAFAN groep, A-ROSA en een apotheek.

  Locatie : Rostock, Holzhalbinsel
  Functie : Retail
  Oppervlakte: 40.000 m2
  Oplevering: Q2 2012

 • Singelkwartier

  Aan de rand van hartje Woerden, aan de Singel wordt het appartementencomplex, Singelkwartier, gebouwd dat zal beantwoorden aan de verwachting van huizenliefhebbers die hoge eisen stellen aan woongenot.Het project, 52 veelal verschillende appartementen van hoogstaande kwaliteit, wordt in 2 fasen gebouwd. Een combinatie van stijlvolle architectuur, locatie aan het water, duurzame materialen en hoge eisen aan comfort zijn een paar kenmerken van dit project. Tevens komt er een overdekte parkeergarage annex berging in de loods die achter het complex ligt en die herontwikkeld zal worden. Ontwerp door Architectenburo Ben Kraan.

  Locatie : Woerden
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 7.500 m2
  Oplevering: Q2 2012

 • 20|20 Experience Center & Delta Development Group

  Het 20|20 Experience Center – onderdeel van Park 20|20, is een sfeervolle zakelijke locatie beschikbaar voor diverse bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen. Tevens is het een kenniscentrum en showcase van de Cradle to Cradle filosofie. Het nieuwe werken en Cradle to Cradle staan centraal in deze ontmoetingslocatie. Het gebouw, ontworpen door William McDonough + Partners – de grondlegger van Cradle to Cradle filosofie- is een sprekend voorbeeld van de manier waarop je deze denkwijze kunt toepassen. Met behulp van meerdere participanten die kennis of Cradle to Cradle producten geleverd hebben is het gebouw tot stand gekomen. Daarnaast dient het gebouw als nieuw kantoor van Delta Development Group waar het nieuwe werken optimaal is toegepast.

  Locatie : Hoofddorp - Park 20|20
  Functie : Kantoor
  Oppervlakte: 400 m2
  Oplevering: Q2 2012
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep

 • Parkcafe GROEN

  Parkcafé GROEN, het biologisch paviljoen op Park 20|20 is gerealiseerd met als doel het vervullen van een centrale rol in Beukenhorst, als ontmoetingsplaats voor alle bewoners in en rondom Park 20|20 . Het gebouw is op en top duurzaam. Een groen dak,  topassing van diverse gecertificeerde Cradle to Cradle materialen, zwartwater vergistingsinstallatie, optimaal gebruik van daglicht, aansluiting op het helophytensysteem voor grijswaterzuivering etc. Eten kun je er natuurlijk ook. Bijna alle ingrediënten komen uit eigen tuin, eigen kas en kippenren. Lekker, gezond en duurzaam.

  Locatie : Hoofddorp - Park 20|20
  Functie : Restaurant
  Oppervlakte: 300 m2
  Oplevering: Q2 2012
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep

 • FOX Vakanties

  FOX Vakanties, 100% dochterorganisatie van de ANWB, huisvest zich begin 2012 Park 20|20. De uitstraling en de sfeer van het nieuwe pand zijn afgestemd op de bedrijfsactiviteiten die zich richten op de gehele wereld. Zowel materiaal als kleurgebruik zijn herkenbaar in de kwalitatieve architectuur. De duurzame ambitie voor het gebouw met een BREEAM score- Excellent ligt in lijn met het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het tailor-made kantoor is volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Een van de belangrijkste eigenschappen van de ontwikkeling is het Reistheater; hier vinden commerciele activieiten plaats zoals de ‘sound and light shows’ die potentiele reizigers meenemen naar en voorbereiden op de gewente reisbestemming. Dit zorgt voor 24/7 levendigheid in het park iets waar Park 20|20 naar streeft. Zie ook www.foxtheater.nl

   

  Locatie : Hoofddorp
  Functie : kantoren
  Oppervlakte: 3550
  Oplevering: Q1 2012
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep

 • BSH Huishoudapparaten

  Zes topmerken in huishoudelijke apparatuur - Bosch, Siemens, Gaggenau, Constructa, Neff en Solitaire- vestigen zich samen in het eerste kantoorpand op Park 20|20. BSH is de huurder van ca. 8.000 m2 hoogwaardige kantoorruimte waarvan de helft bestemd is voor volledig ingerichte showrooms.Kernbegrippen uit de bedrijfsfilosofie van BSH zijn productiviteit, openheid, creativiteit en vitaliteit voor de medewerkers. Deze sluiten naadloos aan op de vertrekpunten van de Cradle to Cradle filosofie, die de basis vormt voor de architectuur van dit spraakmakende gebouw van de hand van William McDonough + Partners.

  Locatie : Hoofddorp
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 8.000 m2
  Oplevering: Q4 2011

 • AMB 10

  In een volledige joint venture met AMB Property Corporation is dit nieuwe logistieke centrum, onderdeel van Fokker Logitics Park nabij Schiphol, van 12.500 m2 gerealiseerd. Deze zichtlocatie aan de Fokkerweg biedt de mogelijkheid voor verhuur van units vanaf ca. 3.500 m2.


   

  Locatie : Oude Meer - Schiphol
  Functie : Logistiek
  Oppervlakte: 12.500m2
  Oplevering: Q4 2010
  Partners: VolkerWessels, Reggeborgh Groep, AMB Property Europe

 • Bad Driburg

  In de badplaats Bad Driburg wordt een nieuw retailcentrum gerealiseerd. In deze stad in Nordrheinwestfalen zullen een aantal bekende Duitse ketens zoals Aldi, Rewe, Deichmann en Takko hun nieuwe winkels realiseren. Daarnaast blijft de BMW garage die reeds gevestigd is op deze locatie bestaan. Het project wordt gerealiseerd tussen bestaande bebouwing en bestaat deels uit nieuwbouw en deels uit renovatie. Het project geeft het gebied een aanzienlijke kwaliteitsverbetering.

  Locatie : Bad Driburg
  Functie : Retail
  Oppervlakte: 12.000 m2
  Oplevering: Q1 2010

 • Businesspark Pôle de la Peïre

  Een nieuw kantorencomplex, Businesspark Pôle de la Peïre in Sophia Antipolis. Sophia Antipolis is de grootste kantorenlocatie direct bij Nice. Het complex van ruim 8.000 m2 v.v.o. en 366 parkeerplaatsen wordt op risico gerealiseerd. Het nieuwe multi tenant kantoor kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit qua huurmogelijkheden en een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Een vergelijkbare formule, het aangrenzende 6.600 m2 grote kantorencomplex Les deux Arcs, is met succes gerealiseerd en verhuurd.

  Locatie : Sophia Antipolis
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 8.000 m2
  Oplevering: Q4 2009

 • Hof am Schloss

  In het centrum van Bad Bentheim, op de locatie van een voormalig tuinscentrum, worden 30 exclusieve appartementen in 3 gebouwen gerealiseerd. De eerste fase is reeds opgeleverd. De appartementen hebben minimaal een balkon met prachtig uitzicht.  De hoogwaardige architectuur sluit nauw aan op de omgeving met het majestueuze Slot en de gezellige binnenstad. Meer informatie: www.hofamschloss.com

  Locatie : Ben Bentheim
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 8.000 m2
  Oplevering: Q3 2009

 • Les Lions d'Azur

  Een robuuste ontwikkeling in Tours, kantorencomplex Les Deux Lions. 12.000 m2 kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen. Naast deze ontwikkeling vindt tevens de ontwikkeling plaats van een ondergrondse parkeergarage die ruimte biedt aan 300 plaatsen en 10.000m2 winkelruimte.

  Locatie : Tours
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 12.000 m2
  Oplevering: Q2 2009

 • Amstelwijck

  Een nieuwe ontwikkeling direct gelegen aan de A16 en N3 in businesspark Amstelwijck. Dit kantoorpand gaat ruimte bieden aan meerdere huurders. Eenvoud aan materiaalkeuzes zoals natuursteen, beton, hout en glas laten het ontwerp van het gebouw volledig tot zijn recht komen. Architectenburo Van Heerde en Partners en interieurarchitect Dil & Bonazzi staan garant voor een spectaculair ontwerp.

  Locatie : Dordrecht
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 4.600 m2
  Oplevering: Q1 2009

 • Auf den Erlen

  Dit project betreft een gecombineerde realisatie van ongeveer 3.000 m2 retail,  51 grondgebonden woningen en een aantal appartementen aan de rand van het centrum van Wiesbaden.

  Locatie : Wiesbaden_Auringen
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 40.000 m2
  Oplevering: Q2 2008

 • Theodorpark Logistics Center

  Op het nieuw te ontwikkelen industrieterrein Theodorpark aan de noordzijde van Düsseldorf, wordt een logistiek centrum ontwikkeld met 12.000 m2 logistieke opslag, 1.250 m2 kantoor en 50 parkeerplaatsen. Deze centraal gelegen locatie ligt in de directe omgeving van de luchthaven en de belangrijke verkeersaders A52 en de A44.

  Locatie : Düsseldorf
  Functie : Logistiek
  Oppervlakte: 13.250 m2
  Oplevering: Q2 2007

 • AMB 3-4

  In een volledige joint venture met AMB Property Corporation wordt dit nieuwe logistieke centrum toonaangevend in de omgeving Schiphol. Het plan maakt optimaal gebruik van het aanwezige terrein. De realisatie vormt een onderdeel van de ontwikkeling van het Fokker Logistics Park.

  Locatie : Schiphol - Oude Meer
  Functie : Logistiek
  Oppervlakte: 42.000 m2
  Oplevering: Q1 2007

 • Kempten

  Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn de sleutelwoorden geweest bij het ontwikkelen van een nieuwe assemblagehal voor CFS Bühl in Kempten. Op het nieuwe industrieterrein van Kempten aan de A7 is een nieuwe assemblage hal met kantoorgelegenheid gebouwd. De flexibele indeling van het gebouw maakt  het multifunctioneel inzetbaar.

  Locatie : Kempten
  Functie : Logistiek
  Oppervlakte: 20.000 m2
  Oplevering: Q4 2006

 • AMB 1-2

  Om de wens en de kwaliteitseisen van AMB beter te begrijpen heeft Delta Projectontwikkeling diverse projecten van AMB in de US geanalyseerd. Dat er bij een logistiek centrum van deze omvang (totaal 43.000 m²) sprake is van maatwerk behoeft geen nader betoog. Een nieuw logistiek centrum waaraan veel specialisme te pas is gekomen en dat zich kan meten met de andere hoogwaardige industriële- en logistieke centra van AMB in Europa, Azië en Noord Amerika.

  Locatie : Schiphol - Oude Meer
  Functie : Logistiek
  Oppervlakte: 44.000 m2
  Oplevering: Q2 2006

 • Horizon Ste Victoire

  Op de laatste kavel van bedrijventerrein Parc de la Duranne, ontwikkelde Delta SNSPF France op risico het kantorencomplex Horizon St Victoire. Het complex is in korte tijd gerealiseerd. de flexibele indelingsmogelijkheden en de uitstekende ligging zorgden samen met een intensieve marketingcampagne voor succesvolle verhuur voor oplevering.

  Locatie : Aix en Provance
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 2.500 m2
  Oplevering: Q4 2005

 • La Loggia

  Deze fraaie belle epoque villa uit het einde van de 19e eeuw is op sierlijke wijze met behoud van karakter en originele details hersteld.

  Locatie : Roquebrune Cap Martin
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 450 m2
  Oplevering: Q4 2005

 • KPN Cyber Center

  Deze ontwikkeling van het voormalig rekencentrum van Fokker Aircraft is een schoolvoorbeeld van een creatieve herontwikkelingsopgave. Gebruiker KPN wilde op zeer korte termijn reeds in delen van het pand haar activiteiten kunnen uitvoeren. Terwijl de gebruiker al actief was is het pand volledig gerenoveerd, uitgebreid en voorzien van een volledig nieuwe gevel en installaties. Het pand is een hoogwaardig cybercentrum waarbij met name de beveiliging en bedrijfszekerheid een essentiele rol speelt.

  Locatie : Schiphol - Oude Meer
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 19.100 m2
  Oplevering: Q4 2005

 • Fokker Services

  In een zeer strak tijdschema is het project Fokker Services in nauwe samenwerking met de gebruiker ontwikkeld tot een zeer hoogwaardige faciliteit voor de revisie en onderhoud van vliegtuigonderdelen en avionica.

  Locatie : Schiphol - Oude Meer
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 6.000 m2
  Oplevering: Q4 2005

 • Markendaal

  Op de locatie van het voormalig politiebureau aan de Markendaalseweg is met "Markendaal" een nieuwe, hoogwaardige invulling gegeven in de vorm van wonen, winkelen, horeca en parkeren. De klassieke architectuur van de nieuwe gebouwen sluit prima aan bij de historische binnenstad van Breda.

  Locatie : Breda
  Oppervlakte: 22.300 m2
  Oplevering: Q2 2005

 • Les Deux Arcs

  Op een van de mooiste locaties van het bedrijvenpark Sophia Antipolis nabij Nice is een kantorencomplex ontwikkeld in de vorm van twee bogen. Het pand is zeer hoogwaardig afgewerkt en biedt door haar vele terrassen en lichtinval een zeer inspirerende werkomgeving voor de diverse high-tech gebruikers.

  Locatie : Sophia Antipolis
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 6.600 m2
  Oplevering: Q4 2004

 • Les Myrthes

  Dit is het eerste project gerealiseerd in Frankrijk. Deze belle epoque villa is fraai gerestaureerd met behoud van originele elementen. Ook de tuin en het zwembad zijn integraal onderdeel geweest van de renovatie.

  Locatie : St Jean Cap Ferrat
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 450 m2
  Oplevering: Q4 2002

 • Rivage

  Flexibiliteit en snelheid, creativiteit en fasering waren de sleutelwoorden bij het ontwikkelen van een nieuw kantoor voor CMG Oost-Nederland. Delta Projectontwikkeling beperkte zich niet alleen tot de turn-key levering van het gebouw maar verzorgde ook het interieur. Interieur herkenbaar in lijn met het exterieur door veel natuurlijk materiaalgebruik (hout, natuursteen en veel glas).

  Locatie : Arnhem
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 14.000 m2
  Oplevering: Q4 2001

 • Simac

  Een tailormade invulling van de behoeften van de klant en volledige transparantie van kostprijs stonden aan de basis van de nieuwe werkomgeving voor Simac zonder de waarde van het gebouw voor eventuele toekomstige gebruikers uit het oog te verliezen.

  Locatie : Woerden
  Oppervlakte: 9.650 m2
  Oplevering: Q3 2001

 • De Meander

  In nauwe samenwerking met de gemeente Zoetermeer is het voormalig kantoor van de sociale dienst herontwikkeld tot een innovatief starterscentrum wat een belangrijke impuls heeft gegeven aan de revitalisatie van de wijk Palenstein.

  Locatie : Zoetermeer
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 5.500 m2
  Oplevering: Q3 2001

 • Bellegarde

  Residentie Bellegarde, een luxe appartementencomplex aan het Wimbledonpark in Amstelveen. Ook dit complex is een voorbeeld van herontwikkeling van een voormalig tuincentrum aan de rand van het centrum van Amstelveen. Door de faciliteiten van de appartementen in overleg met de bewoners aan te passen aan individuele wensen en sommige appartementen te koppelen, is uiteindelijk niet één appartement hetzelfde geworden.

  Locatie : Amstelveen
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 13.850 m2
  Oplevering: Q1 2001

 • Schiepoort

  Het kantorencomplex Schiepoort is een belangrijk aanjager geweest in de succesvolle ontwikkeling van het bedrijventerrein Vijfsluizen in Schiedam. De ontwikkeling is op risico gestart maar voor oplevering volledig verhuurd aan gebruikers Deloitte en Stolt Nielsen.

  Locatie : Schiedam
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 8.500 m2
  Oplevering: Q1 2001

 • IJsselhof

  Eerste kantorenontwikkeling op het bedrijventerrein IJsseloord II in Arnhem. Een stijlvol ontwerp van architect Harry van 't Hof met veel glas en gebruik van natuurlijke materialen.

  Locatie : Arnhem
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 6.000 m2
  Oplevering: Q1 2000

 • De Tjasker

  Oorspronkelijk bedoeld als locatie voor bedrijfsruimten is de locatie in nauw overleg met de gemeente Woerden opgewaardeerd tot kantorenlocatie voor gebruiker Fortis. Deze ontwikkeling heeft plaats gevonden in samenwerking met Volker Wessels.

  Locatie : Woerden
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 4.200 m2
  Oplevering: Q1 2000

 • Village

  Het project Village is gelegen in het centrum van Bussum en is een combinatie van wonen, werken, winkelen en parkeren. Het complex bestaat uit 53 appartementen in 29 varianten. Bijzondere architectuur, verspringende, wisselend gemetselde gevels, afgewisseld met verschillende terrasjes en dak- en binnentuinen zorgt voor een levendig geheel. In het complex zijn tevens winkels, een ING kantoor en een on dergrondse parkeergarage met 108 plaatsen opgenomen.

  Locatie : Bussum
  Oppervlakte: 14.600 m2
  Oplevering: Q1 1998

 • Amstelle

  Een prima voorbeeld van binnenstedelijke herontwikkeling. Op de locatie van het kantoor van de Technische Unie is een nieuw woningbouwcomplex gebouwd. Grootschalige asbest sanering en volledige sloop tot aan de kelders, waarna op de fundaties het nieuwe woningbouwcomplex is gerealiseerd.

  Locatie : Amstelveen
  Functie : Woningen
  Oppervlakte: 12.380 m2
  Oplevering: Q4 1997

 • Buikslotermeerplein

  Een echte binnenstedelijke ontwikkeling. Een combinatie van 69 appartementen met overdekte parkeergarage, 17 maisonnettes, 1500m2 winkelruimte, 1000 m2  kantoorruimte en 500 m2 horeca.

  Locatie : Amsterdam
  Functie : Gebiedsontwikkeling
  Oppervlakte: 19.140 m2
  Oplevering: Q4 1995

 • Karpervijver

  Renovatie van de zilverfabriek van Kempen en Begeer. Unieke stijlelementen zijn intact gelaten in een creatieve en moderne kantooromgeving. Dit project is een samenwerking met Volker Wessels.

  Locatie : Zeist
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 1.700 m2
  Oplevering: Q4 1995

 • Phi Data

  Het kantoorgebouw voor PHI Data is als maatpak gerealiseerd als een van de eerste kantoorontwikkelingen op het bedrijventerrein Middelland Zuid te Woerden. Het tijdloze ontwerp van Architect Es van Ginkel komt, mede door de combinatie van water en landschap fraai tot zijn recht op deze prominente zichtlocatie.

  Locatie : Woerden
  Functie : Kantoren
  Oppervlakte: 3300 m2
  Oplevering: Q2 1993

Projecten

De ontwikkeling van een project begint bij de klant. Wij luisteren naar de klant en vertalen wensen en behoeften naar duurzame gebouwen op maat, die passen in de omgeving en economisch haalbaar zijn. We bedenken creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Met onze eigen afdeling Conceptontwikkeling zijn wij slagvaardig en staan wij altijd aan de basis van het ontwerp, dit in combinatie met de partnerships met gerenommeerde architecten en aannemers garandeert een resultaat waar wij met elkaar achter staan. Hier treft u een selectie van de projecten die we hebben gerealiseerd, gerevitaliseerd of in ontwikkeling zijn in alle landen waar Delta actief is.